Nytår

Så går 2016 på hæld, vi skal netop til at fejre en hyggelig og stille nytårsaften i vores lille familie. Desværre kan vi ikke se dronningens nytårstale i TV pga. et stort nedbrud hos Yousee i hele landet.

Julen er vel overstået, det blev en meget stille og minimalistisk jul i år uden den traditionelle familiekomsammen og med svigerfar Gunnar som husets eneste julegæst.

Vintervejret har indtil nu vist sig fra sin milde side, og har i perioder mindet mest om efterårsvejr. Selv juledagenes storm blev for vores vedkommende kun til et uskadeligt “pust”. Vi kunne godt trænge til en ordentlig omgang nedbør for at få vandstanden op i den lille sø.

Tillykke til Anne med den seneste anskaffelse fra i går, en fabriksny sort Mercedes-Benz A200, som ny pynter i carporten, der hvor VW Golfen tidligere residerede. Jeg håber at Anne bliver glad for sit nye køretøj, hun har det der med biler – de er ikke kun transportmidler, men skal gerne være noget ganske særligt, noget som ikke alle andre har.

Mathias går i seriøse tanker om et nyt gamer-PC projekt. Hans nuværende PC er fra 2010, og må siges at være veltjent, og ikke længere tidssvarende. Det vil glæde “den gamle” at kunne bidrage til en passende opgradering på den front.

Jeg har også fået nyt “legetøj” i form af Sonos højttalere og tilhørende udstyr, så nu er vi omsider også gået ind i tidsalderen for trådløs streaming af musik i huset. Ideen er at det aldrende analoge hifi-musikanlæg skal udfases – så hvis der er nogle, der skulle være interesseret i at købe et sæt velholdte Audiovector M3 højttalere og en yderst velspillende Densen Beat B-100 forstærker, alt sammen fra omkring år 2000, så er jeg leveringsdygtig…

I løbet af foråret planlægger vi nogle vedligeholdelsesarbejder på huset, idet tagrygningerne har behov for at blive bedre fastgjort og belægningsstenene i carporten, på terrassen og rundt om huset,  trænger til at blive lagt om.

Godt nytår og på gensyn i 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *