Også udfordringer i det nye år

Starten på 2006 blev fejret hyggeligt og udramatisk – en god afslutning på en dejlig juleferie i familiens skød. Til gengæld har tilbagekomsten til arbejdet været ualmindelig hektisk og energien har ikke rakt til blog-skrivning.

Mathias har godkendt og overtaget sin nye PC, og de vigtigste spil er nu blevet installeret og taget i brug. Hans nyeste julegave-spil, Battlefield 2, kører til alt held med det nye grafikkort. Spillet er så krævende mht. hardware, at det nægtede at køre på hans gamle PC med “kun” nVidia GeForce 3 128 MB grafikkort.

I forlængelse af PC projektet har jeg reinstalleret min egen veltjente PC, som efterhånden var blevet aldeles fodslæbende. Jeg har dog endnu ikke genopnået status quo mht. softwareinstallation.

Herefter venter en tilsvarende opgave med Willys PC, som ikke helt er kommet sig over et harddisk-crash.

Siden jul har der været problemer med delvist tilstoppet afløb fra køkkenvasken, og de sidste par dage har blokeringen været total. Resolut tog min kære viv Anne i byggemarked og anskaffede en rensefjeder, og da jeg kom hjem fra guitarspil havde hun skilt afløbet ad og foretaget rensningen. Godt at vi har en handyman i familien!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *