Trafikale udfordringer

Den forgangne uge bød på flere trafikale udfordringer. Onsdag morgen brød Puntoen sammen under køkørsel på motorvejen på vej til arbejde. Jeg fik med nød og næppe hostet mig ind på en tankstation ved Hjortespring, hvorfra jeg måtte organisere Falck, autoværksted og udsættelse af dagens første møde. Værkstedsregningen blev på kr. 4300 for en “styreboks til benzinindsprøjtning”.

Fredag var Nordsjælland – som resten af landet – plaget af snefygning og isslag. Anne og jeg fulgtes ad til Gentofte i Avensis’en, hvorefter jeg tog S-tog på arbejde. Samlet transporttid: 2 timer. Da jeg skulle hjem gik S-togene kun til Hellerup, så jeg måtte igen ty til Annes velvillige biltransport. Den samlede transporttid blev sammenlignelig med morgenens.

I denne weekend er Anne sammen med sin bror i Nørresundby, hvor der jo desværre er sygdom. Heldigvis havde de bestemt sig for togtransport, hvilket forløb uden problemer – i modsætning til biltransport, som ville have været præget af lukningen af Storebæltsbroen indtil lørdag eftermiddag.

Mathias og jeg har hygget os, bla. med dansk projektopgave og andre lektier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *