20 års jubilæum

I dag blev jeg overrasket af min chef, som kom med blomster og champagne i anledning af at jeg netop i dag for 20 år siden startede i Programatic, som senere er blevet til Capgemini Danmark.

Ak ja, som tiden går. Når man tænker over det er 20 år virkelig lang tid, men alligevel synes jeg at årene er spurtet afsted. Konsulentlivet har i det store og hele formået at give mig tilstrækkelige udfordringer og afvekslende arbejdsopgaver så jeg aldrig har fundet jobbet trivielt.

Ellers er mediebilledet kraftigt præget af de 12 Muhammed tegninger som Jyllands-Posten bragte den 30. september 2005, og i de seneste dage har givet en diplomatisk krise, som er kørt helt af sporet. Seneste udvikling er at nu også franske, tyske og islandske aviser har valgt at bringe tegningerne i ytringsfrihedens navn. Man kan frygte at sagen udvikler sig til en helt ukontrollabel kultur- og religionskrig mellem den islamiske verden og vesten.

Torsdag til lørdag i sidste uge deltog jeg i firmaets årlige kick-off arrangement, som i år blev afholdt i Tylösand/Halmstad i Sverige.

Dagen sluttede trist med erfaringen af at der har været dødsfald på vores lille vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *