Påskeferie-aktiviteter

Påske! Her på denne påskedag har forårsvejret for alvor taget fat med sol og lune temperaturer, fuglesang, insekter og blomster – kort sagt alle de umiskendelige tegn på den forestående sommer. Jeg er også begyndt at få høsnue, skønt pollentallet for birk endnu ikke udviser registrerbare værdier. Gad vist om allergien har udviklet sig til andre pollentyper?

En symbolsk løbetur på små 5 km blev det til i dag – i astadigt tempo og med et passende antal gåpauser. Initiativet skal dels ses som forsøg på revitaltalisering af tidligere tiders gode løbetradition, og dels i forventning om gavnlig virkning på vintersul og måneders arbejdsmæssige frustrationer.

Vi har været et par dage i Nordjylland for at besøge min svigerfar, som blev alene for et par måneder siden. Anne har hjembragt store mængder af min afdøde svigermors tøj, som nu igen vil komme til ære og værdighed. Turen blev i øvrigt en smule udsat, da min gamle far har forvredet sit knæ i forbindelse med en “forårskåd” cykeltur.

Jeg har investeret i den omtalte Squier Strat elguitar (sort) med Fender G-DEC forstærker. Det er interessant at kunne afveksle den smukke akustiske guitarlyd fra min Martin med mere “rockede” og slagkraftige effekter.

Der er lidt knas med lyden – jeg synes der er alt for meget 50 Hz brum og anden støj, og det ændrer sig afhængigt af om man berører strenge eller øvrige metaldele på guitaren. Selv om jeg ved at pickuper kan opsamle noget støj, virker det ikke rigtigt efter min mening, så jeg må kontakte musikforretningen snarest for en forklaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *