Forårs-indtryk

Denne våde forårs-weekend går nu på hæld. Jeg har været på Hillerød Sygehus og besøge min gamle far Willy, som pt. er indlagt med et brud på skinnebenet, som skyldes et uheldigt fald med cyklen. Skaden blev først diagnosticeret som en forstuvelse, men efter 2 ugers smerter og manglende evne til at støtte på benet, afslørede en røntgenundersøgelse, at det var værre fat.

Vi håber at kommunen til tilbyde passende pleje og hjælpemidler, så Willy snart kan komme hjem i sit eget hus igen.

Anne er i Nørresundby, hvor hun sammen med sin far og bror – og ved en helt privat lille ceremoni – skal nedsætte sin mors urne på det nyerhvervede gravsted.

Fredagens tandlægebesøg har efterladt mig med de sædvanlige “ømme bisser” efter en udvidet tandrodsrensning. Min paradentose er desværre så fremskredet, at næste step er en såkaldt flap-operation, hvor tandkødet åbnes for at rense på udsatte områder.

Der skulle en ombytning til før min Fender G-DEC guitarforstærker kom til at fungere tilfredsstillende. Men nu er alt klar til at jeg kan udforske det nye instrument – afvekslende med den smukke akustiske lyd fra Martin guitaren.

I den kommende uge fylder Mathias 13 år, og bliver dermed teenager. Utroligt så hurtigt tiden går, og så stor vores søn bliver!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *