Weekend-udflugter

Weekenden har budt på forskellige udflugtsmål. I går lørdag besøgte Mathias og jeg Experimentariet. Der var som altid mange besøgende, og udstillingerne blev gennemløbet i hektisk tempo – og uden megen tid til fordybelse i fysikkens love undervejs.

I dag tog jeg Mathias og Frederik T. med til Langeliniekaj, som havde besøg af det britiske hangarskib H.M.S. Invincible. Skibet var et imponerende skue med sine 209 meter og 20.600 tons, men desværre havde det halve København også besluttet at besøge Langelinie ved den lejlighed. Resultatet var et ubeskriveligt trafikkaos, samt en kø til ombordstigning på skibet, som kunne måle sig med de 209 meter! Så vi nøjedes med en “kigger” fra kajen, for derefter at vende næsen hjemefter igen.

Det blev desværre ikke til nogen løbetur i denne weekend. Til gengæld en gedigen travetur på små 9 km i Tokkekøb Hegn, som var ualmindelig flot i det smukke forårsvejr. Turen førte mig rundt om Store Donsedam og tæt på kongedyssen, som jeg dog endnu ikke har opnået at se.

Her søndag aften må jeg indrømme, at jeg ikke helt formåede at efterleve intentionen om en weekend uden arbejdsmæssige bekymringer. Hvis kontrakten – som ventet – falder på plads, ser jeg frem til et ganske presset forløb de nærmeste par måneder. Følelsen må kunne sammenlignes lidt med hvordan de romerske gladiatorer havde det før entreen på Colloseum 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *