Påskeferie

Påskeferie! Efter endnu en travl uge med lange dage og aftenarbejde, ser jeg nu frem til 10 dage i familiens skød. I påsken får vi besøg af mine svigerforældre Ellen og Gunnar og i den forbindelse holder vi en mindre familie-komsammen.

Helt arbejdsfri bliver påsken nu ikke. Den stramme projektplan fordrer, at der foreligger væsentlige arbejdsresultater fra min hånd umiddelbart efter påske. Godt at man i det mindste kan arbejde hjemmefra.

I går holdt Mathias madklub for 2 piger og 2 andre drenge fra klassen. Dagen gik fint, og børnene hyggede sig med dekoration af påskeæg, computerspil, leg i haven og små “kærlige” slagsmål. Pizza og is blev – ligesom de øvrige traktementer i løbet af dagen – indtaget under latter og højt humør. Dejligt at se at de unge mennesker kommer rigtig godt ud af det med hinanden.

Torsdag var jeg til koncert i Grundtvigskirken, hvor Händels storslåede oratorium Judas Maccabæus blev opført af Birkerød Koret – hvori Willy deltager – og Søllerød Kammerkor. En flot koncert i et fantastisk kirkerum.

Det var jo også 1. april i torsdags, og jeg blev som vanligt udsat for grov aprilsnar – morgenkaffe med salt i og ituklippede underbukser. Men de kan bare vente sig – hævnen er sød!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *