Hyttetur

Søndag. Weekendens hyttetur med 4.B er vel overstået. En kæmpe succes. Christianskærs Lejrhytte KFUM/KFUK i Kattehale viste sig at være stor og veludstyret, med en ideel beliggenhed og gode udendørs faciliteter.

Børnene var glade og positive og fik i store træk lov til selv at bestemme farten. Vi legede, spillede rundbold og børnene fangede frøer i de nærligende mosehuller. Om aftenen lavede vi natløb med lommelygter efter kort og opgaver, som jeg havde fremstillet.

Søndag formiddag kom alle forældrene med morgenbrød og kaffe og vi hyggede udendørs hele formiddagen. Vejret var med os under hele turen, og temperaturen var op imod de 20 grader begge dage. Et par enkelte regndryp lørdag eftermiddag formåede ikke at sætte skår i glæden.

Høfeberen har taget nye dimensioner i denne weekend, men heldigvis er birkepollen-sæsonen stærkt tidsbegræset, så jeg ser frem til en snarlig bedring.

Vi er alle 3 lidt trætte efter hytteturen, men samvittigheden er god. Næste år må andre forældre tage over og arrangere flere gode oplevelser for børn og forældre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *