Savner Mathias

Denne søndag blev vejrmæssigt et behageligt intermezzo, hvor man blev mindet om hvordan sommervejret burde være. Herefter er der atter udsigt til det våde og blæsende vejr vi kender så godt fra de foregående uger.

Tidligt på morgenstunden drog Mathias afsted på ferieophold hos mormor og morfar i Nr. Uttrup. Her sidder hans forældre så rodløse tilbage og kan næsten ikke forstå at han er væk. Men vi er sikre på at han nok skal få nogle gode og begivenhedsrige dage.

En moderat 6 km løbetur i Ravnsholt i formiddags har givet god samvittighed, men ømme “lårbasser”.

I eftermiddags fik jeg endelig gennemført en længe imødeset flyvetur. CAN, en kammerat fra min årgang på flyveskolen, dukkede tilfældigvis op, og sammen fik vi en hyggelig tur i OY-BTE – først til Samsø og derefter Holbæk.

På Samsø traf vi en energisk ung fyr, som fremover skal drive flyvepladsen og desuden stå for rundflyvning mv. Han afslørede en mængde gode planer med flyvepladsen, og har allerede arrangeret bil- og cykelleje – et meget relevant tiltag, da man ellers dårligt kan komme rundt på øen. Man kan følge med i aktiviteterne på www.samair.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *