Mathias hjemme – jeg rejser

I går fik vi endelig vores længe savnede søn hjem igen. Tak til mormor og morfar for en rigtig dejlig uge med masser af gode oplevelser til Mathias! Jeg tror at det har været til nytte og glæde for alle parter, og vi håber at kunne gentage succesen en anden god gang.

Det har godt nok været en lidt underlig uge uden husets unge herre. Døgnrytmen blev straks lidt anderledes med lange arbejdsdage og hyggelig, fælles madlavning og spisning – sågar en tur på restaurant, som vi ellers sjældent under os.

Men nu er tingene normaliseret igen, og der lyder atter glade tegnefilms- og computerspil-lyde fra Mathias’ værelse. I går gik han først i seng kl. 1.00 – så stort var det opsparede computer-behov blevet.

Dagen i dag startede ellers med udbredt panik, da hans PC ikke under nogen omstændigheder ville starte. Jeg frygtede en gentagelse af den afbrændte strømforsyning i min egen PC i december sidste år, men til alt held løste problemet sig ved en adskillelse og grundig støvsugning af PC’en.

Det ville ellers have været specielt uheldigt med en kaput PC lige nu, da jeg i morgen tidlig tager til Paris på kursus indtil fredag aften. Jeg skal deltage i Capgeminis Architect Week, som denne gang ikke afholdes på vor egen kursusejendom Chateau Les Fontaines, men derimod på Hotel Sofitel Paris Forum Rive Gauche centralt i Paris, tæt på Latinerkvarteret.

Forhåbentlig bliver der tid og lejlighed til at se en lille smule på “byernes by”. Desværre kan jeg se at vejrudsigten for Paris i den kommende uge er ligeså dødsyg som her i Danmark.

Efter hjemkomsten fra Paris holder jeg sommerferie i 3 uger, heraf den første uge sammen med Mathias og de 2 sidste uger er hele familien sammen. Så nu må vejrguderne gerne snart komme op med noget ordentligt sommervejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *