Sensommer-aktiviteter

Den forløbne uge har atter budt på regnfuldt vejr, og med den snarlige afslutning af august måned trænger erkendelsen af denne sommers absolutte endeligt sig på.

Arbejdsmæssigt er det hektiske dage, da projektet gennemfører systemtest med kunden, som ikke tidligere har set systemet. Og som altid i sådanne situationer er der endnu meget, som ikke er færdigt – mest som følge af manglende leverancer fra eksterne parter.

I ugens musiktime optrådte Mathias solo med Phil Collins nummeret “A Groovy Kind of Love” på blokfløjte, og modtog bifald fra klassen og ros fra læreren. Sådan noget kan virkelig gøre forældrene stolte at høre!

Torsdag deltog jeg i personaleforeningens udmærkede golf-arragement på Smørum Golfcenter. For mit vedkommende blev det desværre en jammerlig omgang, som såede alvorlig tvivl om hvorvidt jeg nogensinde lærer at spille blot nogenlunde hæderlig golf. Til gengæld har jeg efterfølgende haft stor “glæde” af udfoldelsen i form af muskelsmerter i især ryg, skuldre og lænd.

I fredags havde familien planlagt en udflugt til Tivoli for at høre fredagsrock med gode, gamle Shu-bi-dua. Men regn og blæst kølnede opbakningen bag initiativet, og det endte med at Mathias i stedet overnattede hos en kammerat.

Min cykel, som for nylig var så uheldig at knække ventilen under en oppumpning, har nu fået ny slange på baghjulet. I formiddags foretog jeg en succesfuld prøvekørsel i form af en dejlig 25 km tur rundt om Sjælsø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *