Sommervejr

Sommervejr! Bedst som man gik og troede at sommeren var endegyldigt slut for denne gang, har vejrguderne betænkt os med et stabilt højtryk, som giver blide og lune luftstrømninger fra sydøst og temperaturer over 20 grader.

Jeg var ikke sen til at gribe chancen for en god eftersommer-flyvetur, og tog derfor fri halvdelen af fredagen for at “aviere” i OY-BTE. Efter lidt indledende bøvl med mikrofonforbindelsen (“Allerød avionics”) blev det til en smuk og rolig tur med landing på Ærø, som jeg ikke tidligere har besøgt.

Turen har styrket interessen for andre nye udflugtsmål – fx Sydfyn/Tåsinge og Endelave, men som bekendt er flyvning jo ikke en helt billig hobby, og aktivitetsniveauet skal derfor også ses i en overordnet økonomisk prioritering.

Mathias har været uheldig at komme til skade med sin venstre storetå, som under leg kom i klemme under en dør. Resultatet er ikke kønt – en såret tå med blodunderløben og skadet negl. Hændelsen vil givetvis afstedkomme lidt praktiske problemer i den kommende uge, men Anne har med vanlig snarrådighed fremstillet et stykke skåne-fodtøj i form af en kondisko med bortskåret overlæder i forfoden.

Det var selvfølgelig uheldigt at det skulle ske, men når det endelig skulle være, er det trods alt et hensigtsmæssigt tidspunkt – med lunt og tørt vejr til den blottede tå. Og Mathias er jo nok ikke så ked af en gyldig fraværsgrund til idrætstimen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *