Julefrokoster og nedlæggelse af EKAL

I fredags blev begge vore respektive julefrokoster afviklet. Mathias og farfar passede på hinanden imens. Efter Capgeminis julefrokost besøgte jeg Eitzen Group, hvorefter Anne og jeg fulgtes ad hjem. På trods af behersket alkoholindtag var vi begge trætte i hovedet (og resten af kroppen, for den sags skyld) det meste af lørdagen.

I dag står den mest på arbejde. Jeg har stadig et par opgaver – heriblandt en meget presset tilbudssag – som skal afsluttes i denne uge inden jeg starter på et nyt længerevarende engagement.

Nu er den meget omtalte rundkørsel, som forlænger Skyttevej til Engholm Parkvej, endelig åbnet. Dermed er grunden forhåbentlig lagt for en reduceret trafikmængde i vort umiddelbare nærområde – Skyttevej og Røglevej. Og også punktum for en sag der virkelig har optaget lokaldebatten i Allerød i lang tid.

Jeg har netop med stor sorg erfaret, at Allerød Flyveplads nu annoncerer sin snarlige nedlæggelse, og har sat alle flyene til salg. Det er for mig en længe ventet – men alligevel meget trist – udvikling. En dejlig æra, som nu er næsten slut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *