Juleforberedelser

En hektisk arbejdsuge sluttede med afleveringen af et tilbud, som vi har slidt med de seneste uger. I dag er jeg startet på en ny opgave – denne gang uden for kontoret, hvilket jeg ikke har prøvet de sidste 4 år.

I den forløbne uge er også det nye og forbedrede Fødevarestyrelsens Smiley-website blevet idriftsat. Dette lille projekt har jeg hygget mig med gennem de seneste 3 måneder – sideløbende med et par øvrige opgaver. Opgaven er gennemført med et minimalt budget og udvisning af stor fleksibilitet fra leverandørside, og har – ud over diverse funktionelle udvidelser – omfattet navne- og logoskift i forbindelse med at Fødevaredirektoratet er blivet til Fødevarestyrelsen.

Jeg er stadig lettere chokeret over den pludselige annoncering af Allerød Flyveplads’ endeligt. Der er sonderinger om måske at indgå i et partsprojekt om køb af et af flyene, men tiden vil vise om det bliver til noget.

Guitarspillet udvikler sig stille og roligt. Mit begynder-repertoire af akkorder omfatter nu: C, C7, D, D7, Dm, E, E7, Em, F, G, G7, A, A7, Am, Am7 og B7. Jeg har fundet en halv snes gode og populære melodier (Beatles, Shu-bi-dua, Kim Larsen m.fl.) med becifringer, som jeg kan “hakkke” mig igennem. Problemet er nu bare at oparbejde rutine og fingerfærdighed til hurtige skift mellem disse akkorder.

Julen er nu tilsyneladende så småt ved at være under kontrol. De fleste indkøb er således gjort, og juletræet er i hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *