Nybagt ingeniør

Et stort tillykke til Mathias, som i dag forsvarede sit afgangsprojekt, og indkasserede karakteren 10. Dermed kan han nu – i en alder af blot 22 – kalde sig diplomingeniør IT 🙂

Det kalder på stor respekt hvor målrettet og uden pauser Mathias har gennemført sine uddannelser – gymnasiet, suppleringskursus i sommerferien, og direkte videre til DTU.  Alle udfordringer er blevet mødt med det samme uimponerede gå-på-mod, og nu med et fint slutresultatet.

Vi to gamle er selvfølgelig ved at revne af stolthed, men sidder samtidig tilbage i en slags nostalgisk uforståethed – vi har jo næsten lige afleveret ham i børnehaveklassen på Marie Kruse, og pludselig står han så her som ingeniør?!

Det næste halve år står på fuldtids arbejde hos den virksomhed, hvor både praktikperioden og afgangsprojektet er gennemført. Super, at både fagligt relevant arbejde og et solidt fodfæste på arbejdsmarkedet på denne måde kan supplere den netop gennemførte uddannelse.

Herefter er planen, at Mathias genoptager studierne på DTU, og i løbet af 2 år kan føje titlen civilingeniør til visitkortet. Vi ønsker ham held og lykke med denne udfordring, som han helt sikkert også vil tackle med bravour.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *