Slut på 2015

Så nærmer afslutningen sig på dette år, som har været meget specielt, med op- og nedture, men samlet set ikke blandt de bedste.

Først og fremmest var det året, hvor vi mistede min far, Willy, som endelig fik nådig fred i sin svækkede tilstand. Det undte vi ham, men det har selvfølgelig efterladt et kæmpe tomrum. Vi savner ham stadig. Meget.

Efter dødsfaldet kom arbejdet med at realisere og opgøre boet. Heldigvis fik vi huset i Røglevænget 12 solgt relativt hurtigt, men det gav nogle travle stunder at få tømt og fraflyttet huset til overtagelse 15. juni. En del af papirarbejdet resterer stadig, men ventes overstået hurtigt efter nytår.

Det har desværre også været et år, hvor dårligt helbred og deraf følgende problemer har plaget andre i familien. Vi må dog glæde os over at vores egen lille husstand og min svigerfar Gunnar fortsat er “going strong”.

Arbejdsmæssigt har året ikke været noget at skrive hjem om, forhåbentlig bliver 2016 bedre. Vi kan dog glæde os over at have gode og stabile jobs, det er jo bestemt ikke en selvfølge for alle.

Mathias arbejder på sit afgangsprojekt frem til primo februar, hvorefter han forventeligt kan kalde sig IT diplomingeniør fra DTU. Fantastisk hvor hurtigt og smertefrit han har gennemført denne uddannelse, tilværelsen som studerende passer ham tilsyneladende rigtig godt.

Herefter har han aftalt at arbejde fuldtids i et halvt år hos den virksomhed, hvor praktikophold og afgangsprojekt har fundet sted. Fornuftigt nok med en lille læsepause og et godt fodfæste på arbejdsmarkedet inden  den 2-årige kandidatuddannelse begynder til september.

Her efter den første vintermåned må vi sande, at vejret i 2015 sandelig har været helt specielt. Sjældent har vi haft så lange perioder med tocifrede temperaturer, fuglesang og spirende vækster i haven i december. Stormen Gorm søndag den 29. november var dog et voldsomt bekendtskab, der kostede 10-12 ruder i vores fine drivhus.

Julen er vel overstået med familiekomsammen og god mad, men med pynt, gaver og andre juleløjer reduceret til et absolut minimum.

Nu er der vist kun tilbage at ønske godt nytår og på gensyn i 2016.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *