Vores blanke statsminister

Faldt over dette gode blog-indlæg, af Rune Toftegaard Selsing i Jyllands-Posten.

En fantastisk god beskrivelse af hvor falsk, tom og langt fra sine vælgere Helle Thorning-Schmidt må siges at være – men ligeledes hvor skræmmende det er, at “socialkammeraternes” propaganda-maskine i denne tid med stor kraft og tilsyneladende ubegrænsede ressourcer forsøger at gøre hende til en “dronning”, som selvfølgelig bør genvælges!

Glemt er løftebrud, blå politik og alt andet, som hendes vælgere har haft svært ved at sluge – og målet helliger som bekendt midlet, så i mangel på egne succeshistorier, og hvis ikke andet virker, må man jo ty til smæde-kampagne mod Lars Løkke Rasmussen.

Læg specielt mærke til denne gude-kommentar til blog-indlægget (gengives med forhåbentlig accept fra kommentatoren):

Bente Nielsen · Topkommentator
HTS bruger mere end dobbelt så mange skatteyderkroner på spindoktorer end VK-regeringen gjorde. 37-17 mio.
HTS rejser for mange flere millioner mere end LLR gjorde.
HTS bruger mange millioner mere på ministerrokader og deres pensioner end LLR gjorde.
HTS har haft underskud på de offentlige finanser på 225,4 mia.. De overtog en gæld på kun 20 mia. i 2011
HTS har brugt fremtidens pensionspenge 115 mia. på at forskønne underskuddene og de penge mangler i statskassen om føje år.
HTS vil have underskud på de offentlige finanser så langt øjet rækker iflg . konvergensprogrammet frem til 2020.
HTS har lavet reformer for 5 mia. LLR for 47 mia.
HTS har givet indvandrerfamilier 10.000 kr.mere om måneden.
HTS har ladet indvandringen flyde frit ind over danske grænser.
HTS har ubetalte regninger på mindst 5 mia kroner til efter valget.
HTS har ikke formået at skabe vækst i det danske samfund.
HTS vil belønne kontanthjælpsmodtagere med 9.000 skattefrie kroner for at tage arbejde.
HTS går uvidende om de manglende vagter ved synagogen i næsten 3 måneder, selvom alle danskerne allerede 16. februar kunne læse i medierne, at de først kom kl. 19.15.
HTS har forhøjet skatter og afgifter urimeligt.
HTS har ført minusvækst med 14.000 sfskedigelser i det offentlige, vil ikke være ved det og prøver at bilde danskerne ind at 0-vækst er værre. Mon danskerne hopper på den? For det er løgn.
HTS har indført nødløgnen på Christiansborg og belønner sin partifælle med en EU-ordførerpost og en post i regeringens forretningsudvalg.og benytter sig desværre selv af den.
HTS har brugt knapt 30 mill. til en skattesag, fordi hun og ægtefællen ikke har ønsket at betale skat som ligestillede og SKAT laver en ændringspraksis, så Kinnock går fri. Skattekommissionen bliver en dyr fuser for danskerne.
HTS solcellsagen, hvor hendes daværende energiminister Martin Lidegaard overser et hul i solcelleloven. Det koster 430 og 850 skattemillioner over 10 år – skattesmæk til mange, der havde investeret efter andre retningslinjer, samt virksomhedslukninger. Han får den tredjehårdeste kritik, somstatsrevisorerne kan give. Og overføres behændigt til jobbet som udenrigsminister.
HTS millioner til nationalret og andre millioner til spise og madlavningsregler.
HTS havde en minister (Uffe Elbæk) der måtte trække sig, fordi han havde afholdt arrangementer for 180.000 kroner på AFUK (Akademiet for Utæmmet Kreativitet) – et sted, hvor han selv har siddet i bestyrelsen, og hvor hans registrerede partner, Jens Andersen, er ansat.
HTS var iblandt de fire af Regeringens toppolitikere Vestager, Corydon, Vilhelmsen og HTS, der forsøgte at mørklægge solcellesagen med brev til folketingets formand om udelukkelse af rigsrevisionens arbejde. De får ikke medhold og må udlevere alt til rigsrevisionen.
HTS ministers overforbrug da Annette Vilhelmsen brugte ( 1 mio) af skatteborgernes penge til veninden Lisbeth Zorning, som burde havde kylet hende ud af Tinget og kun på EL nåde slap hun med en næse, endnu. Hun blev kaldt i samråd på samråd og hele sagen endte med, at den nye Socialminister afskaffede de såkaldt lukkede puljer for håndplukkede organisationer.
HTS minister Christian Friis Back “sov” på bestyrelsesmøde i GGGI, så han ikke vidste, at han selv havde godkendt rejsereglerne som Løkke lovligt rejste efter. Rod i udviklingsministeriet kostede Christian Friis Bach (R) pladsen som minister.
HTS udenrigsministeriet tilbageholdt oplysninger omkring GGGI’s rejseregler til dagen efter KV/RV og sandsynligheden for det kunne have fået betydning for KV/RV opstår da.
HTS underskriver EUs Finanspagt i januar 2012 uden danskerne bliver hørt – fordi HUN vurderer det ikke er relevant, fordi DANSKERNES beslutning formentlig er imod HENDES personlige interesser i forhold til EU. Og mange danskere er af den opfattelse, at vi i Danmark har afgivet suverænitet.
HTS & Margrethe Vestager- “taler EUs BankUnion ned”, så den kan skubbes ud i et hjørne, og danskerne ikke bemærker den pludselig bliver vedtaget uden folkeafstemning.
Vi trænger til at få alle vælgere gjort bevidste om, hvad det er vi står overfor.
Mod HTS’ mangler og overforbrug er LLR’s INTET at regne. INTET!
Vi må alle arbejde på at få det sande billede ud over rampen. Et valg skal ikke vindes på endnu en løgn. Det er skadeligt for demokratiet og dansk økonomi.
Er der flere emner til listen, så kom frem med dem, så listen kan blive fyldestgørende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *