Sommerferie

I dag sluttede sommerferien. Brat! Lige så pludseligt, som den begyndte. Ufatteligt, hvor hurtigt, og hvor hen de 3 uger forsvandt!

Trods vigende sommervejr – eller lad os bare kalde det møgvejr, med regn, blæst og kulde – har vi dog haft 3 dejlige og afslappende uger, hvor arbejdet er kommet godt på afstand.

Det blev ikke til større rejser i denne ferie, kun en kortere kroophold på Nymindegab Kro i Vestjylland, hvor intentionen om at overvære årets airshow ved KZ rallyEKVJ, Stauning, blev reduceret til et kort, forblæst glimt af en Spitfire, der drog afsted mod Sverige, samt en enkelt dristig Chipmunk, som trodsede elementernes rasen.

Ellers har ferien stået på afslapning, små praktiske gøremål, samt familiært samvær.

Jeg generhvervede min Medical og dermed flyverettighed i starten af ferien, og nåede en enkelt gang at få luft under vingerne og aflægge det nærmest rituelle besøg på EKSS, Samsø.

Der var anmærkninger til min Medical, både mht. blodtryk og syn.

Hvad blodtrykket angår, anskaffede jeg en lille Omron M2 blodtryksmåler, som gennem hele ferien nærmest har været hele familiens samlingspunkt. Systematiske målinger morgen og aften over 14 dage har vist, at mit blodtryk under afslappede målebetingelser på ingen måde er bekymrende.

Ligeledes lod mit syn – hjulpet af diverse dubiøse læsebriller fra supermarkeder og materialister – en del tilbage at ønske. Dette har afstedkommet anskaffelsen af et par bifokale flyve-briller med styrkerne +1.00 og +3.00 til afstand hhv. læsning som en ideel afhjælpning.

Efter denne første arbejdsdag er ferien nu reduceret til et “distant memory” – men med en stærkt ønske om en varm udlandsrejse i efteråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *