Translokation

Med dagens translokation fra Allerød Gymnasium er Mathias’ erhvervelse af sin studentereksamen og afskeden med gymnasietiden fuldbyrdet.

Arrangementet på AG var festligt og stemningsfuldt, hvor højdepunkterne – ud over selve overrækkelsen af eksamensbeviser – var rektor Kirsten Schiellerups flotte tale, en humørfyldt optræden af skolens lærerband, samt koret af 1. og 2. g’ere, som sang den rørende afsked “Den allersidste sang …”.

Den efterfølgende tur med studentervogn startede i fin stil, med højt humør, og under afgivelse af behørig larm. Først den traditionsrige dans rundt om springvandet “Øen” i Allerød bymidte, dernæst rundturen til alle 27 klassekammeraters hjem. Men samtidig var et gedigent uvejr startet – som dog heldigvis ikke blev til skybrud, som i andre dele af landet …

Vi lå som nr. 3, og dermed tidligt på ruten, og de unge mennesker var endnu sultne, energiske og forholdsvis ædru. Regnvejret, som toppede netop på dette tidspunkt, var selvfølgelig lidt ærgerligt for alle parter, men ødelagde heldigvis ikke vores arrangement, som foregik i det nyligt anskaffede 32 kvm partytelt.

Senere faldt gejsten dog efter sigende noget blandt de  unge mennesker på grund af det langvarige og våde ophold på lastbilens kun delvist overdækkede lad. Rundturen sluttede med 1½ times forsinkelse ved 23-tiden, og Mathias var hjemme klokken 2.

De festlige dage omkring studentereksamen er foreviget i det nedenstående fotoalbum.

Mathias student

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *