Elbas

Så er julen vel overstået med sin vanlige blanding af hektiske gaveindkøb, boende gæster, juletræ, store traktementer, forspisthed, men også dejligt samvær i familien. Alle synlige spor er nu slettet igen, og de sidste rester af julemad er afsat, så alt er tilbage i normal gænge.

Næste milepæl er nytårsaften, som i år ser ud til at blive ekstraordinært stille, da Mathias fejrer nytåret andetsteds.

En generøs jule-pengegave har jeg fluks omsat i en længe ønsket elektrisk basguitar, Ibanez SR300, med tilhørende Roland CB-30 forstæker.

Jeg har altid haft en forkærlighed for basgange, og håber samtidig at bassens noget simplere betjening kan gøre mig mere fortrolig med gribebrættets mysterier, og dermed befordre min videre dygtiggørelse også på “rigtig” guitar.

One Reply to “Elbas”

  1. tak for signal-ja jeg fandt dig ved at søge og pille ved det ukendte-sådan er alle fremskridt opstået. ja jeg ser med glæde frem til en indholdsrig disputs om tingenes tilstand. jeg har dog en del i bagagen fra det “satans liv” (tv2),som jeg har kysset et par gange.politik er jo i virkelighede drømmerier eller snarere projektioner, ihvert fald handles der for sent og for det meste i form af hovsaløsninger. præcis som i læge-verdenen:medicineren og kirurgen gør inden for deres felt,hvad de kan for at helbrede-men patalogen får altid ret, desværre altid for sent!derfor kalder undervisere evalue-ring ved afslutningen af et kursus for (d)evaluering.
    tillykke med elbassen, jeg må tilsætte lidt malurt i din glæde,jeg er ikke musikalsk nok til hverken guitar eller flere giftemål.forresten bryder jeg mig ikke om helle,og det er fordi hun er udpeget uden aftjening af politisk værnepligt-altså på grundlag af forhåbninger. nå men kærlige hilsener fra kokken og jomfruen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *