Kontorstole

Vores veltjente kontorstole, som gennem tiden er erhvervet i forskellig stand og som overskud fra forskellige arbejdspladser, er efter års dagligt brug gået i forfald, og har fået forskellige trætheds- og slidskader, som berettiger til kassation.

Efter en grundig afsøgning af markedet har vi derfor i dag været ude og anskaffe 3 nye kontorstole af professionel kvalitet, i forventning om at de nye stole nu vil tjene os til fuld tilfredshed i mindst 10-15 år fremover.

Valget faldt på stole af mærket RBM, som virker gedigne og med alle tænkelige indstillingsmuligheder – foruden at vi blev præsenteret for konkrete, gode tilbud på disse stole.

Vi har således anskaffet 2 stk. RBM 566 og 1 stk. RBM 760. Den sidste er specielt ergonomisk med en meget lav ryg med god lændestøtte, og er tiltænkt mig. Jeg tilbringer jo virkelig mange timer siddende på kontorstole på arbejde såvel som herhjemme, og har enerkendt svaghed med at jeg bliver meget træt i ryggen, hvis ikke den fornødne lændestøtte er til stede.

Ellers nyder vi den sidste uge af sommerferien i fulde drag.

I går var jeg ude på en fin flyvetur til Lolland  Falster/Maribo flyveplads, hvor hjemturen gav fin mulighed for at studere Møns Klint fra luften.

Samtidig konstaterede jeg, at den lille nye håndholdte Dakota 20 GPS også fungerer fint i flyvesammenhæng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *