Forsommer

Søndag. Afslutningen på denne Store Bededags-miniferie tegner til at blive et vejrmæssigt klimaks. Højt solskin, svag vind og omkring 20 grader. Der er vist ingen undskyldning for ikke at tage sig en løbetur i skoven i dag.

Jeg håber ikke at blive angrebet af en musvåge, som det skete under en løbetur i Store Dyrehave sidste forår. Jeg har holdt lav profil om hændelse af frygt for at komme i troværdighedsproblemer. Men en artikel i dagens Berlingske dokumenterer, at jeg faktisk har lidelsesfæller i form af andre løbere, der også har haft denne sjældne og dramatiske oplevelse.

Min høfeber er nu aftaget til et acceptabelt niveau – birkepollen-sæsonen er heldigvis ved at være slut for i år. Jeg glæder mig til at kunne lægge øjendråber, næsespray og antihistaminer på hylden.

Ellers er de 3 dage gået lynhurtigt med afslapning og diverse praktiske gøremål i hjemmet. Dagen i dag står på arbejde. Jeg skal skrive og udgive et specifikationsdokument til i morgen, men har selvfølgelig fået udsat forehavendet til sidste øjeblik. Surt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *