Weekend-status

Weekend. Endnu en arbejdsuge har krævet sit, og den tiloversblevne, sparsomme fritid har ikke indbudt til overdrevne “krumspring”. Af særlige aktiviteter kan nævnes grundejerforeningsmøde onsdag og projekt-sammenkomst torsdag.

I næste uge starter jeg på en ny opgave, som skal passes sideløbende med det nuværende projekt. Det drejer sig om rådgivning om it-arkitektur til en pensionskasse, som “in-sourcer” it-understøttelsen fra en ekstern leverandør.

Sommerferien falder i år for mit vedkommende i uge 29-30-31, og forinden – i uge 28 – skal jeg en uge på kursus i Paris. Så summa-summarum kommer det meste af juli til at foregå væk fra kontoret i Gentofte. Vi forsøger ad-hoc at udfylde gabet mellem vores respektive 3 ugers sommerferie og Mathias’ 7 ugers ditto bedst muligt – hvilket vil involvere forskudte ferier, udstationering til mormor og morfar samt farfars mellemkomst.

Weekenden har budt på afslapning samt diverse huslige sysler med fokus på det det latrinære. Vi – især Anne – har igangsat en revitaliserings-kampagne rettet mod husets 2 toiletter. Lykkes det ikke at få dem afkalket/affarvet/renset/pletfri vil det betyde snarlig investering i 2 nye kummer.

Mathias og jeg har i eftermiddag hygget os i Farum Svømmehal. På dybt vand og med vippe og rutsjebane, naturligvis …

Jeg er begyndt at interessere mig lidt for prisen på Mathias’ mobil-abonnement. Det viser sig at hans Debitel Automatic abonnement uden videre kan erstattes af taletids-tjenester som Tele2MobilOnline eller Telmore med en besparelse på over kr. 1500,- pr. år til følge.

Som så ofte før har vi her til aften hygget os med fælles spisning med min far Willy. Dette afstedkommer som regel livlige diskussioner om dette og hint – og om livet som helhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *