Arbejde, arbejde

Den forløbne uge har – ligesom den hastigt svindende weekend – budt på en del overarbejde, og travlheden ser ud til at skulle fortsætte i næste uge.

Fødevaredirektoratet har i fredags gennemført et navne- og logoskift til Fødevarestyrelsen, og i den forbindelse skal Smiley-sitet også hurtigst muligt omlægges til det nye design, hvilket jeg har arbejdet på i weekenden.

Tilfældigt er jeg stødt på et genialt lille hjælpeprogram ved navn AIS Web Acessibility Toolbar. Programmet, som er ganske gratis, udvider Internet Explorer med en toolbar, der indeholder en lang række funktioner til at analysere og illustrere vilkårlige websiders opbygning, samt foretage tests for korrekt HTML- og CSS-syntax og tilgængelighed. Efter min mening et must for enhver webdesigner eller andre “nørder” med interesser i den retning.

Den problemfyldte og ucharmerende føljeton om fornyelsen af min svigerfar Gunnars abonnement på Norton Antivirus er nu gået ind i sin 3. uge.

Dagens 1-times spadseretur i Allerød og omkringliggende skovområder var alt hvad det kunne blive til af motion i denne weekend. Det står desværre sløjt til med løbe- og svømmeture, hvorfor samvittigheden er kronisk dårlig. Begyndende overvægt samt fortsat luksuriøs livsstil – med stillesiddende arbejde og lidt for rigeligt rødvin og god mad – burde ellers anspore til betydeligt flere idrætsaktiviteter, men det skorter på energi og tid i fornødent omfang.

Her til aften har vi – som så ofte før – haft min far Willy på besøg til en hyggelig søndagsmiddag med tilhørende diskussion af aktuelle og relevante spørgsmål om verdenssituationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *