Weblog 1 år

Efterårsferie! Et lille pusterum fra det travle arbejdsliv, og med gode muligheder for at være sammen som familie. Vi har alle fri i den første halvdel af ugen, og torsdag tager Mathias med fly til Nørresundby for at besøge sin mormor og morfar. Anne og jeg kører til Nørresundby på lørdag og vi returnerer alle til Allerød på søndag.

Weekenden har budt på ualmindelig smukt efterårsvejr, som er blevet udnyttet til fælles havearbejde og en god cykeltur til Farum, hvor Mathias har demonstreret de udendørs faciliteterne på Marie Kruses Skole.

Der var også planer om en hyggelig flyvetur i dag, men uheldigvis var tankstanderen på Allerød Flyveplads i uorden, så planerne blev opgivet.

Onsdag og torsdag i sidste uge har jeg fulgt et Falck kursus i livreddende førstehjælp, som var arrangeret i personale-regi hos Capgemini. Den direkte anledning til kurset var den tragiske hændelse i firmaet tidligere på året. Et nyttigt og relevant initiativ, som man typisk aldrig selv får taget.

Mathias har hjembragt en meddelelsesbog med rigtig flotte karakterer. Det er rart at se at den unge herre følger godt med i skolen, og resultatet er straks blevet behørigt belønnet med et computerspil efter eget valg.

I disse dage kan min weblog fejre 1 års jubilæum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *