Vinterferie

Vinterferie. Vejrmæssigt tyder alt på en en rigtig vinterferie, som er startet med snestorm i Danmark. De foregående år har vi været på skiferie i Sverige, men i år har vi ikke kunnet finde flertal for denne ferieform, så i stedet bliver vi hjemme og foretager os hvad vi nu kan finde på.

Set i bakspejlet var det nok en heldig disposition at blive hjemme, for vi vil jo gerne passe lidt på Willy, som netop i disse dage bliver udskrevet fra Esbønderup Sygehus for at vende tilbage til en normaliseret tilværelse i hjemmet.

Mathias har hjembragt den hidtil flotteste karakterbog, så forældrene er passende stolte over afkommet. Samme Mathias har – også til stor tilfredshed for forældrene – udvist stor danselyst på skolens Disko-fest i torsdags, hvor han dansede 21 danse (!), herunder med alle de tilstedeværende piger fra klassen.

I torsdags startede guitarkurset på Den Rytmiske Aftenskole. Jeg har meldt mig til et hold på niveauet Begynder 1 med følgende karakteristik: “Du har kendskab til de åbne akkorder på de første 3 bånd og har øvet dig på at skifte mellem disse”.

Jeg troede at dette ville passe godt til mit niveau, men blev overrasket over hvor øvede de øvrige deltagere var, samt at vi startede hårdt ud med svært fingerspil – som jeg aldrig har prøvet før. Så nu sidder jeg og “hakker” mig igennem Yesterday, mens jeg overvejer om jeg skal hoppe over på et absolut begynderhold fra på torsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *