Lejrskole

Længsel! I morges har vi sendt Mathias afsted på lejrskole til Vestjylland sammen med resten af 6. klasserne på Marie Kruses Skole. De skal bo på Ribe Vandrehjem. Vi er sikre på at de unge mennesker får en rigtig god og begivenhedsrig uge med masser af fagligt indhold om Sønderjyllands historie og Vadehavets fauna – krydret med kammeratligt samvær og festlige stunder.

Men hvad med forældrene? Vi er jo overhovedet ikke forberedt på at undvære husets unge herre i en hel uge. Og hvor skal vi gøre af alle vore bekymringer over alt det der kan gå galt? Med al respekt for diverse etniske mindretal i regionen, så føler vi os i øjeblikket som et utroligt overset mindretal.

Eneste gangbare kur synes at være: at arbejde igennem, og derefter dulme nerverne med “en lille vin”. Så det gør vi!

I dag har jeg fløjet en lille tur i OY-BLL hvor jeg fik udført lidt “airwork” og trænet diverse nødprocedurer. Formålet med turen var at forberede den snarlige, obligatoriske instruktørtime, som skal forny min certifikatrettighed i endnu 2 år.

Jeg holder pause med guitar-undervisningen i disse uger, da jeg har travlt med at nå en deadline den 15. september på arbejdet. Min guitar-instruktør, Dennis, er også glad for det lille pusterum, da han netop er startet både på en musikskole i dagtimerne samt med et betydeligt antal aftenskolehold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *