Dødsfald i familien

Vinterferie. I søndags drog vi afsted mod vort gammelkendte vinterferiemål, Säfsen. Dette lille sted i Dalarne, Mellemsverige, har nogle kvaliteter, som har fået os til at vende tilbage et par gange: Overkommelig rejseafstand, hyggelige omgivelser, gode hytter og et skiområde med passende overskuelighed og ambitionsniveau.

Søndagen gik med at tilbagelægge de 700 km, indkvartere os i vores hytte og overstå det obligatoriske cirkus i den lokale skiudlejning.

Mandag havde vi en rigtig god dag i skiterrænet. Vejret var flot, og til vores store glæde havde ingen af os nået at glemme hvordan man drejer og bremser på ski i de mellemliggende 2 år.

Men mandag eftermiddag fik vi den sørgelige nyhed, at min svigermor Ellen desværre er afgået ved døden efter lang tids sygdom. Heldigvis sov hun stille ind i sit hjem. Mine tanker går til min svigerfar Gunnar i denne svære stund, samt til min egen Anne, som er så utrolig tapper.

Dagen i dag er gået med hjemtransport, efter at vi naturligvis afbrød vores skiferie straks efter den sørgelige nyhed. I morgen tidlig tager Anne med fly til Aalborg, og Mathias og jeg støder til på fredag, hvor bisættelsen finder sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *