Skranten og nyanskaffelser

Helbredsmæssigt har den seneste periode været præget af sløjhed og skranten, jeg selv har således svært ved at komme mig helt over en gang halsbetændelse og forkølelse, som startede primo februar, og som stadig verserer i forskellige afskygninger.

Nu kan jeg kun med bæven se frem til den forestående sæson for høfeber!

Weekendens forsøgsvise løbetur var en jammerlig omgang. Det bedste der kan siges er at jeg af egen kraft befordrede mig rundt i skoven i en halv time, samt at der er noget at bygge på – og god plads til forbedring.

Diverse anskaffelser har trængt sig ind i husholdningsbudgettet. Således valgte vores vaskemaskine og tørretumbler næsten samtidig at stå af, og er nu blevet erstattet af et nyt sæt.

Ligeledes har vi med vemod skaffet os af med vort veltjente Beovision MS 6000 fjernsyn med tilhørende Beocord V 6000 videobåndoptager. Erstatningen er en fuldt digital fladskærm af større bredde, men uden det attraktive B&O design.

Endelig var vi i et døgns tid uden fuld internetdækning, da den tråløse Linksys router efter 7 års uafbrudt tjeneste måtte give op. Den er nu erstattet af en tilsvarende nyere model.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *