Projektproblemer og bisættelse

Så blev det weekend efter en hektisk arbejdsuge, hvor der er arbejdet med nødplaner for vores forsinkede fastprisprojekt. Det er aldrig sjovt være projekt i den situation, hvor styregruppen, som repræsenterer både kunden og Capgemini, har sin fulde opmærksomhed rettet mod projektets bestræbelser på at rette op på forholdene.

Ellers har ugen budt på bisættelse af en kær kollega – min afdelingschef – som døde i en alt for tidlig alder. Måske på grund af alt for meget arbejde. Der var utrolig flot tilslutning af nuværende og tidligere kolleger til bisættelsen, da Per var en afholdt og respekteret person.

På trods af 3 velmenende forsøg er min obligatoriske flyvetime med instruktør endnu ikke lykkedes. Hver gang har vi måttet aflyse pga. tåge/dis eller fordi andet er kommet i vejen. Det begynder at haste lidt, da instruktørtimen skal overstås inden min nuværende certifikatrettighed udløber 31. oktober.

I dag har jeg løbet en af mine alt for sjældne – men forhåbentlig nyttige – 5 km løbeture. En fantastisk flot oplevelse i den solbeskinnede og efterårsfarvede skov.

Jeg har genoptaget guitarlektionerne efter en pause på nogle uger. Det aktuelle stof omfatter forskellig musikteori, og jeg prøver nu at få styr på mange forskellige skalaer – bla. kirketonearterne: ionisk, dorisk, frygisk, lydisk, mixolydisk, aeolisk og lokrisk skala – samt disses sammenhæng til akkorder. Formålet er at give nogle værktøjer til at komponere simple soloer. Jeg håber det går op i en højere enhed – indtil videre virker det noget uoverskueligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *