Ny guitar

Efterårsferien er ved at være slut. Den startede med fantastisk flot og lunt vejr og sluttede med mere almindeligt, dansk efterårsvejr med regn og rusk.

Jeg har nydt i fulde drag denne uges pusterum – med nedsat stressniveau og tid til mere familiære sysler. En lille kort ToDo-liste på 10-12 punkter er også blevet afviklet i feriens løb. Et af de større punkter har været topkapning af vores træer i det sydlige naboskel. Her mangler dog stadig bortkørsel af et større læs grenaffald.

Den meget og længe omtalte Martin DM westernguitar fik jeg også anskaffet i ferien. Den har en fantastisk flot klang, og jeg håber at få stor og langvarig glæde af den. Sammenlignet med den gamle Yamaha med nylonstrenge er stålstrengsguitaren dog noget sværere at spille på – i kraft af de hårde strenge og den smallere hals – men det er givetvis et spørgsmål om øvelse. Jeg tror også at et skift af strenge fra Medium .013 til Custom Light .011 vil være gavnligt for de bløde “nylon”-fingre på kort sigt.

I dag har vi deltaget i Eitzen Groups traditionelle golfarrangement på Helsinge Golf. Som sædvanligt et godt og hyggetligt arrangement med efterfølgende spisning. Golfmæssigt ingen stor præstation for mit vedkommende, skønt jeg opnåede minimum antal slag blandt de tilstedeværende “begyndere”. Men alligevel – 33 slag på en 6-huls par 3 bane … !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *